//

Hour Building & Rental

  • Verhuur van Cirrus SR20 en SR22

  • Vlieg richting uw bestemming naar wens

  • Huur een toestel voor meerdere dagen

  • Vlieg in alle weersomstandigheden

Bent u reeds in het bezit van een PPL licentie, al dan niet met Instrument rating, dan kan u onze Cirrus toestellen huren voor privégebruik of voor hourbuilding.

// Waarom Cirrus?

Cirrus SR20 en SR22 zijn ontworpen als de Porsches onder de sportvliegtuigen. Ze bieden hogere prestaties, hogere kruissnelheden, langere reikwijdte, meer technologie en meer comfort dan gelijkaardige Piper of Cessna toestellen in vliegclubs / vliegscholen terwijl ze toch een hoog niveau van veiligheid en simpliciteit bieden.

// Hourbuilding.

Bent u reeds in het bezit van een PPL licentie en hebt u nog snel vlieguren nodig? Dan helpen wij u graag verder door onze toestellen aan te bieden voor hourbuilding. U kan ons gerust contacteren voor de mogelijkheden en tarieven. Indien u snel een grote hoeveelheid uren dient te doen kan het toestel ook gepositioneerd worden naar een voor u interessantere locatie.

// Rental.

U hebt reeds een PPL licentie behaald en u bent op zoek naar een exclusief, comfortabel en performant reistoestel? In dit geval kan u bij ons terecht voor het huren van onze beide Cirrus toestellen. Wij bieden u deze mogelijkheid aan omdat er steeds de vraag was van onze klanten om een performant reistoestel te kunnen vliegen zonder hiervoor te moeten overstappen naar turboprop vliegtuigen die een meervoud kosten en bovendien een volledige typerating vereisen met een jaarlijkse recurrent. Aangezien onze Cirrus toestellen een SEP rating vereisen kan u deze na een korte opleiding huren en is er nadien geen jaarlijkse recurrent vereist, wat alles eenvoudiger maakt. Met name de SR22 is geschikt om in alle seizoenen vluchten te doen naar zowel het noorden of de alpen in de winter, als vluchten naar het zuiden zoals Frankrijk en Spanje of Italie in de zomer. Dit mede door de de-icing mogelijkheid en de de IFR approval. Ook meerdaagse uitstappen zijn mits overleg steeds mogelijk.

Verschillende klanten gebruiken de toestellen ook zelf voor zakelijke uitstappen, ook hier zijn onze toestellen een ideale oplossing voor.

U kan ook voor verhuur ons contacteren via de contactpagina.

© Copyright - Elite Pilot Training Center